PC

Bivši Riot developeri najavili PvE MOBA igru – Evercore Heroes

FOTO: Vela Games

Vela Games, studio koji su osnovali bivši Blizzard i Riot developeri, sada je najavio svoju prvu igru – Evercore Heroes. Iako na prvi pogled izgleda kao MOBA, tim ovde radi nešto malo drugačije. Naglašava kooperativni gejmplej u PvE okruženju umesto direktnog PvP okršaja.

U Evercore Heroes, igrači zajedno rade na unapređenju svojih heroja i odbrani svoje baze od talasa čudovišta. Igra sadrži razne igrive heroje sa sposobnostima inspirisanim likovima iz raznih poznatih igara. To nije iznenađujuće s obzirom na to da neki od glavnih developera imaju iskustva iz rada za gejming studije poput Blizzard i Riot Games.

Igrači koji žele da isprobaju Evercore Heroes mogu kupiti jedan od tri osnivačka paketa počevši od 20 dolara. Svi paketi uključuju ekskluzivni battle pass, instant otključavanje heroja i razne skinove i kozmetiku. Osnivački battle pass sadrži ekskluzivne skinove, emote, glasovne linije i valute u igri koje neće isteći. Igrači koji kupe bilo koji paket dobiće heroje Beko, Fyn, Shade i Zari kada se uloguju u igru.

Jedan od osnovnih principa Evercore Heroes-a je izbegavanje toksičnosti koja može doći sa sukobljenim ciljevima među članovima tima. U tom cilju, Vela Games razmatra načine za prepoznavanje igrača koji još uvek testiraju nove heroje kako bi ih uparili sa drugima koji dele sličan mentalitet.

Evercore Heroes je spreman da se pokrene kao zatvorena beta 20. juna. Sav napredak iz ove faze će preći na puno izdanje planirano za kasnije ove godine. Igra će biti besplatna za igranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top