PC

Još jedno odlaganje – Hollow Knight: Sliksong izlazi u drugoj polovini godine

FOTO: Team Cherry

Prošle godine tokom Microsoft-ove konferencije povezane sa E3 konvencijom, proizvođač konzola je tvrdio da će sve igre koje su prikazane biti objavljene u roku od 1 godine od događaja. Kako je vreme prolazilo, mnogi naslovi koji su prikazani su odloženi nakon ovog roka od 1 godine. Nažalost, još jedna igra neće uspeti da ispuni rok od tih 12 meseci – Hollow Knight: Silksong.

Matthew Griffin – šef marketinga i izdavaštva za Hollow Knight: Silksong – rekao je na Twitter-u: “Hej ekipa, samo brzo ažuriranje o Silksong-u. Planirali smo da objavimo igru u prvom polugodištu 2023. godine, ali razvoj se i dalje nastavlja. Uzbudjeni smo kako se igra oblikuje i postala je prilično velika, pa želimo da izdvojimo vreme da igru učinimo što boljom. Očekujte više detalja od nas kada se približimo objavljivanju.”

S obzirom na to da nismo videli ništa vezano za igru od njenog prikazivanja na Xbox-ovoj konferenciji prošle godine, mnogi su pretpostavili da Silksong neće biti objavljen do juna 2023. godine. Iako je to donekle razočaravajuće, dobro je dobiti zvaničnu potvrdu ove činjenice.

Hollow Knight: Silksong je prvi put najavljen još početkom 2019. godine i tako je prošlo više od 4 godine čekanja sa relativno malo novih informacija o naslovu. Ipak, obzirom na neosporni kvalitet originalne igre, sigurno je pretpostaviti da će ova odlaganja samo doprineti boljem krajnjem proizvodu kada se sve završi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top