PC

Far Cry 6 stigao na Steam i GeForce Now

FOTO: Ubisoft

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Prošle nedelje, Nvidia je najavila planove da u maju doda 16 novih igara na GeForce Now, predvođenih naslovima poput Far Cry 6, The Outlast Trials i The Lord of the Rings: Gollum. Ove nedelje stiže još jedan talas igara, uključujući jednog od ovomesečnih glavnih naslova.

GeForce Now je dostupan u nekoliko različitih varijanti. Registracija za nalog je besplatna i omogućava korisnicima da strimuju na gotovo bilo koji uređaj, sa nekim ograničenjima poput rezolucije od 1080p i potencijalnog suočavanja sa redovima za pristup serverima u oblaku. Premium nivo nudi pristup RTX grafici i imaćete prioritetni pristup serverima kako biste preskočili red.

Trenutno je GeForce Now Premium nivo na rasprodaji sa popustom od 40 posto do 21. maja. Pored toga, postoji i članstvo RTX 4080 nivoa koje omogućava pristup RTX 4080-powered serverima i svim opcijama kvaliteta koje GeForce Now nudi.

Ovo su nove igre ne GeForce Now servisu:

  • Voidtrain (New release on Steam, May 9)
  • Occupy Mars: The Game (New release on Steam, May 10)
  • Far Cry 6 (New Release Steam, May 11)
  • TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 (New release on Steam, May 11)

Far Cry 6 se konačno pojavio na Steamu nakon podužeg perioda provedenog kao Epic Games ekskluziva za PC. Sa ovim je sada i na GeForce Now, pa ako nemate jaku mašinu za ovaj AAA naslov eto odlične opcije.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top