Vesti

Izašao Patch 05 za Sons of the Forest

Sons of the Forest

Endnight Games su objavili Patch 05 za igru Sons of the Forest, nastavak igre Forest iz 2018. godine. 

Ovaj patch je doneo mnogo promena, poboljšanja i veliki broj bugova je popravljen. Nedavno su izašle igre Dead Island 2 i Resident Evil 4 remake, a uskoro stižu novi naslovi iz Outlast i Layers of Fear serijala. Iz ovoga možemo da vidimo da su horor igre prežljivanja u trendu i na svom vrhuncu. 

Sons of the Forest je izašao kao early acces igra u februaru i od tad je izašlo nekoliko bitnih ažuriranja. Ovo je peti patch i zaista se vidi koliko se ovaj studio trudi da ovu igru napravi što boljom. Developeri su rekli da je igra puštena na early access, jer smatraju da bi ona mogla najbolje da se razvija i napreduje upravo uz feedback od strane igrača

A ovaj studio sluša igrače, ispravlja greške i redovno izbacuje patch-ove koji će poboljšati iskustvo i zadovoljstvo igrača, a greške i mane otkloniti. Ovaj early access ima prednosti, ali, ukoliko bude trajao predugo, mnogi igrači bi mogli da prestanu sa igranjem ove igre pre njenog samog zvaničnog izlaska. Tačnije, izlaska zvanične, standard verzije. A datum za ovo još nije poznat. 

Poslednji patch je dodao čak 79 novih bara i 34 jezera, pružio igračima mogućnost da sviraju gitaru, dodao novu garderobu, ažurirao GPS mapu i još mnogo toga. 

Mnogo bagova je ispravljeno, jedna od glavnih jeste da igrači više ne mogu da piju lavu!

Ako niste do sad, vreme je da isprobate Sons of the Forest, jer ova igra će zasigurno biti sve bolja i bolja. A sa razlogom je za prva 24 sata otišlo 2 miliona primeraka. 

Ukoliko vas zanimaju sve promene koje je doneo ovaj patch, pogledajte na steam blogu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top