Domaća Scena

Nothing2Lose osvaja prve kvalifikacije za RUR BLAZE CUP

RUR je u subotu zvanično otvorio Blaze Cup šampionat! Na prvim kvalifikacijama pobedila je ekipa Nothing2Lose, i time ostvarila plasman za LAN završnicu u Beogradu!

Na prvim kvalifikacijama je učestvovao rekordan broj timova, koji su nam priredili sjajne mečeve od početka do kraja. Među učesnicima smo imali priliku da vidimo dosta poznatih CS:GO sastava, među kojima je bio i BUDI2, drugoplasirana ekipa sa zimskog Frost Cupa.

blaze-cup-quali-1-2023-bracket
Foto: Klan RUR

Do finala su dogurali BUDI2 i Nothing2Lose, koji su se svojom odličnom igrom pokazali kao najbolji timovi na prvim kvalifikacijama. Momci iz Nothing2Lose su u finalnom okršaju nadigrali BUDI2 sa rezultatom 16-8, i time obezbedili plasman za LAN završnicu u Beogradu, koja je zakazana za 17. jun.

Prenos kvalifikacija je bio emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu. Ako ste propustili turnir, stream možete ispratiti OVDE!

Ovo nije kraj za BUDI2 i druge ekipe, jer i dalje imaju šansu za plasman za LAN finale putem preostalih kvalifikacija:

Velika završnica Blaze Cupa u Beogradu zakazana je za 17. jun. Nagradni fond LAN finala je raspoređen na sledeći način:

  1. mesto – 1500€
  2. mesto – 700€
  3. mesto – 150€
  4. mesto – 150€

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top