PC

Ove godine izlazi Call of Duty: Modern Warfare 3

Reboot Modern Warfare-a 2019. godine naišao je na veliko odobravanje zbog igre koja iznova napravljena na vrlo ažuriranom endžinu i nudila čvrstu kampanju. Prošlogodišnji Modern Warfare II doživeo je pad u kritičkom prijemu iz različitih razloga. Iako je ranije najavljeno da ove godine neće biti nove COD igre – umesto toga biće zamenjena ekspanzijom – to više nije slučaj, jer će Call of Duty Modern Warfare III biti zvanično najavljen kasnije ove godine.

Kako je izvestio Tom Henderson iz Insider Gaming-a, ovogodišnji Call of Duty će biti samostalno izdanje, nazvano Call of Duty Modern Warfare III i funkcionisaće kao svoja zasebna igra od prošlogodišnjeg MWII – uprkos onome što su prethodne glasine tvrdile.

Prema Insider Gaming-u, ovo predstojeće izdanje razvija Sledgehammer Games i uključivaće potpunu kampanju; više igrača; Zombije i novu Battle Royale Mapu za Warzone 2.0.

Henderson je takođe ponudio potpune detalje o ključnim datumima pre pokretanja igre, naime:

  • Beta vikend 1 (PS4/PS5): 6. oktobar 2023 – 10. oktobar 2023
  • Beta vikend 2 (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC): 12. oktobar 2023 – 16. oktobar 2023
  • Rani pristup kampanji (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC): 2. novembar 2023
  • Puno izdanje (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC): 10. novembar 2023
  • Sezona 1 / Nova Warzone mapa: 5. decembar 2023

Upornost Activision-a da svake godine ima novi Call of Duty nije dobro prošla u prošlosti, sa mnogim igrama koje su objavljene sa manje nego sjajnim prijemom. To je posebno tačno za Sledgehammer’s Games – iako je pošteno reći da studio stalno menja svoje planove od strane višeg menadžmenta, pa nije iznenađujuće videti da njihove igre ponekad izlaze polugotove. Uprkos dokazima koji ukazuju drugačije, nadamo se da to nije slučaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top