Vesti

Stiže nam novi MMO – Amazon ponovo radi na LotR franšizi

gospodar prstenova igra

Gospodari prstenova su itekako popularna franšiza, jedna od najpopularnijih na svetu. Izgleda da je vreme da ona svoj uspeh proširi sa jednom odličnom MMO igrom. Da li ste spremni, jer izgleda da stiže nova Gospodar prstenova igra.

A Amazon Games ima plan da u saradnji sa  Embracer Group’s Middle-earth Enterprises  napravi potpuno novu MMO igru zasnovanu na njima.

Masivna multiplejer online igra, neće biti povezana sa prethodno izdatim ili otkazanim izdanjima igre ove tematike. Ovaj tek najavljen naslov – je trenutno u ranim fazanama razvoja. U stvari ni nema naslov – samo znamo šta će biti inspiracija.

Ova nova igra će dati skroz neki novi pogled na ovu franšizu, a sadržaće priče iz Hobita i trilogije Gospodara Prstenova. Na njoj će raditi tim koji je radio na New World MMO igri.

Ono što im olakšava jeste što ne moraju da smišljaju svetove i likove – to je već smišljeno. Ali, imaju slobodu, ali i odgovornost da smisle gameplay koji će biti zanimljiv i u rangu sa ovom franšizom. 

A što se tiče slobode – sve je dobro dok slobodu u kreativnosti ne saseku tehničke mogućnosti

Osim odgovornosti koju sad imaju prema igračima i ljubiteljima ovog serijala, oni moraju i da “pobede” Lord of the Rings Online koji je izašao pre 16 godina – a čak i dalje je igran i dobija redovno update. 

Da li ste vi ljubitelji Gospodara Prstenova? Ako jeste, najava da stiže Gospodar prstenova igra su odlične vesti za vas .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top