Vesti

Blizzard otkazao PvE kampanju za Overwatch 2!

Blizzard Entertainment je sinoć objavio da zvanično obustavlja rad na dugoočekivanoj PvE kampanji za Overwatch 2. Da li je OW 2 izgubio poentu?

Overwatch 2 je prvobitno najavljen tokom Blizzcon 2019 konferencije. Pored klasičnog PvP moda iz originala, Blizzard je obećao veliku PvE kampanju koja bi bila fokusirana na specifične misije sa novim sistemom progresije. Igra je zvanično izašla tri godine kasnije, ali bez obećanog PvE moda.

Blizzard je na izlasku OW2 izjavio da na PvE modu radi punom parom, i obećao da će ga isporučiti u tada nedefinisanom roku. Međutim, Blizzard je sinoć pregazio ovo obećanje.

”Kako je tekao rad na Overwatch 2, postalo je evidentno da nismo posvetili dovoljno pažnje PvP modu igre. Zbog toga smo morali da donesemo jako tešku odluku – da nekako pokušamo da realizujemo našu originalnu viziju, ili da promenimo strategiju i da se fokusiramo na PvP. Na kraju smo se odlučili smo se PvP, koji je definitivno propatio u poslednjih nekoliko meseci, izjavio je vođa Overwatch 2 tima, Erin Keler.”

Iako su originalne ideje za PvE kampanju pale u vodu, Blizzard je izjavio da planira da u igru periodično doda manje PvE story misije.

Ovo su prilično šokantne vesti od Blizzard-a s obzirom da je Overwatch 2 sada praktično izgubio poentu. Istina je da su uveli neke velike izmene u PvP segment igre, kao što je prelaz sa 6v6 na 5v5 režim, ali je PvE kampanja ipak bila ”glavna prodajna tačka” za nastavak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top