PlayStation 5

Sledeće nedelje stiže Playstation Showcase – preko sat vremena PS5 igara

FOTO: Sony

U aprilu su se pojavile glasine da će Sony ranije objaviti svoj PlayStation Showcase kako bi svoje velike najave objavio pre Summer Game Fest-a u junu. Sada je Sony to i zvanično potvrdio i najavio sledeći PlayStation Showcase za sledeću nedelju.

PlayStation Showcase će biti emitovan u 22h po našem vremenu 24. maja, tačno za nedelju dana od sada. Emisija će trajati nešto više od sat vremena i fokusiraće se na igre za PS5 i PS VR2 koje su u razvoju od strane najboljih studija širom sveta. Sony navodi da igrači mogu očekivati uvid u nekoliko novih kreacija iz PlayStation Studios-a kao i očaravajuće third-party igre i one od nezavisnih kreatora.

Kao što se može očekivati, strim će biti dostupan na Twitch-u i YouTube-u.

Ovo će biti najveći Sonijev showcase ove godine, što je često slučaj za sve izdavače tokom letnjih meseci. Što se tiče onoga što možemo očekivati da vidimo – Final Fantasy 16 i Spider-Man 2 će sigurno biti prikazani ovde, jer su oba PS5 ekskluzive i trebaju izaći u narednih nekoliko meseci. Final Fantasy 16 izlazi u drugoj polovini juna, dok se govori da Spider-Man 2 stiže u septembru.

Sve van toga je potpuna misterija. Možda će Naughty Dog doneti ažuriranje za The Last of Us Factions, dugo razvijani multiplejer spin-off. Obzirom na to koliko je prošlo od izlaska igre Ghost of Tsushima, možda ćemo dobiti novosti o tome na čemu radi Sucker Punch.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top