Vesti

Ultimativno horor iskustvo – Nikolas Cage dolazi u Dead by Daylight

FOTO: Behaviour Interactive

U poslednjih nekoliko godina videli smo mnogo preklapanja između video igara i poznatih ličnosti. Poznati košarkaš Kevin Durant se nedavno pojavio kao operater u Call of Duty, videli smo koncerte uživo koje su izvodili umetnici u Fortnite-u, Keanu Reeves je nedavno prednjačio u Cyberpunk 2077 i sada, u najneočekivanijem crossoveru mogućem, Nicolas Cage dolazi u Dead by Daylight.

Iako se Dead by Daylight obično fokusira na licencirane krosovere sa drugim horor franšizama, poput Silent Hill, Resident Evil, Stranger Things, SAW, Scream i mnogih drugih, ovo je prvi put da vidimo da Behaviour pokušava nešto potpuno neočekivano.

Nicolas Cage će se pojaviti kao igrivi lik u Dead by Daylight ove godine. Kratki teaser trailer nam daje pogled na njegov model lika i u glasovnom prenosu čujemo Cage-a kako kaže: “Mogu da oblikujem tkanje stvarnosti, transformišući sve što mislite da znate”. Iako nije potvrđeno, ovo može ukazivati na to da će on biti ubica umesto jedan od survivora. U savršenom svetu, bio bi igriv kao oboje sa različitim skupovima sposobnosti i malo drugačijom kožom za svaku verziju.

Dead by Daylight tim će u potpunosti otkriti Nicolas Cage DLC 5. jula, tako da očekujte više detalja tada, pod uslovom da ništa ne procuri unapred.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top