PC

GTA franšiza prodata u preko 400 miliona primeraka

FOTO: Rockstar Games

10 godina nakon prvog izdanja, GTA V i dalje ide jakim tempom. Milioni novih igrača kupuju igru svakog kvartala. Take-Two Interactive je sada podelio svoje najnovije fiskalne izveštaje. Otkrili su da je franšiza u celini sada premašila 400 miliona prodatih primeraka.

Holding kompanija je podelila ažurirane prodajne brojke nekih od svojih najvećih naslova – konkretno GTA V i Red Dead Redemption 2.

Sa 5 miliona dodatnih prodaja od poslednjeg kvartala, GTA V je sada zvanično na 180 miliona prodatih primeraka. To pomaže igri da zadrži svoju poziciju kao druga najprodavanija igra svih vremena (samo iza Minecraft-a). Take-Two je otkrio da je ukupno franšiza GTA sada prodala preko 400 miliona primeraka. To znači da je GTA V prodao gotovo isto toliko primeraka kao i ostatak serije zajedno.

Gledajući Red Dead Redemption 2, kompanija je podelila da je naslov iz 2018. godine sada prodao preko 53 miliona primeraka. To znači da se duologija Red Dead Redemption nalazi na preko 75 miliona isporučenih primeraka ukupno.

Obzirom na to koliko jedinica GTA V i dalje prodaje, biće zanimljivo videti na kojoj će brojci igra biti kada se GTA VI konačno objavi. To bi moglo biti 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top