PC

Hogwarts Legacy je mogao imati policajce i sistem reputacije

FOTO: Screenshot

Iako je Hogwarts Legacy igra koja sadrži nekoliko RPG elemenata, ona nije potpuno razvijena Role Playing igra. U jednom trenutku je za igru bilo planirane više RPG funkcija. Na primer, dataminer-i su otkrili skriveni sistem moralnosti i reputacije u datotekama igre.

YouTuber GrandTheftDiamonds je nedavno objavio video u kojem prikazuje neki od sadržaja igre koji je izbačen iz datoteka. Jedan od njih je sistem moralnosti i reputacije. U ovom sistemu bi igračima bili dodeljeni ili oduzeti bodovi kuće na osnovu određenih akcija, kao što je korišćenje mračnih magija u igri.

Međutim, developeri su na kraju odlučili da dozvole igračima da koriste mračnu magiju u igri bez kazne. Korišćenje tih čarolija nema uticaja na priču igre.

Čak je i sistem čarobnjačke policije bio u izradi. U ovom sistemu bi istražitelji mogli biti pozvani na mesto zločina ako igrač počini neki akt poput ubistva. Ako bude uhvaćen, igrač bi mogao biti “ukoren” na neki način. Postojala je čak i mogućnost da se pojavi ekran Game Over ako igrač počini previše zločina. Ipak, ova ideja je odbačena. Razlog za to može biti vremenska ograničenja ili želja da se igračima pruži više slobode da se igraju sa svim čarolijama i sposobnostima bez straha od posledica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top