PC

Xbox Games Showcase će navodno imati najavu Persona 3 Remake

FOTO: Atlus

Na samom početku godine pojavilo se novo curenje informacija koje tvrdi da je u izradi rimejk mnogo voljenog JRPG-a Persona 3. U mesecima koji su usledili čuli smo nove detalje o ovom projektu. Najnovije ažuriranje od jednog curenja informacija tvrdi da će se visoko očekivani rimejk prikazati na predstojećem Xbox Games Showcase-u.

Ovaj izveštaj dolazi od ResetEra korisnika ‘Im A Hero Too’ koji je u prošlosti delio mnoge detalje o neobjavljenim Persona projektima. Prema insajderu, za “sve zainteresovane za Personu, obavezno gledajte [Xbox Showcase].”

Xbox Games Showcase će biti emitovan uživo u nedelju 11. juna u 19h po našem vremenu. To znači da nećemo dugo čekati da dobijemo prvi zvanični pogled na igru.

Persona 3 postoji u više inkarnacija: originalna Persona 3; Persona 3 FES i Persona 3 Portable. Svaki od ova tri naslova ima svoje prednosti i nedostatke. Na primer, Portable ne uključuje 3D prikaze, već ih zamenjuje statičnim slikama. Uprkos tome P3P ima mnogo više sadržaja i omogućava vam da igrate kao potpuno novi protagonista ako želite.

Obzirom na to da je puno iskustvo Persona 3 podeljeno na više igara, bilo bi logično da ATLUS napravi rimejk naslova. Cilj bi bio da se doda sav ekskluzivni sadržaj iz svakog izdanja u jedan jedinstveni paket.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top