PC

Dobili smo odličan story trejler za Diablo 4 u susret izlasku

diablo 4

Blizzard je upravo objavio trejler za Diablo 4 koji je prikazao potpuno novi sinematik iz veoma očekivanog ARPG-a. Scene prikazane u novom trejleru nagoveštavaju neke velike trenutke za priču koju će igrači uskoro doživeti u Diablo 4.

Igrači su dobili delić prvog čina Diablo 4 tokom vikenda beta događaja, gde su videli kako se odvija njegovo prvo poglavlje. Međutim, rani trejleri za ARPG ostaju u sećanju mnogih fanova – posebno trejler sa Game Awards 2022 koji je prikazao masovnu bitku između Inariusa, Lilith i njihovih vojski.

Sada su igrači dobili ukus nekih drugih sinematičnih scena koje mogu očekivati da vide u Diablo 4. Neke od prikazanih sekvenci bile su poznate onima koji su igrali u beta verziji, kao što je scena kada Lilith stiže u početni grad Nevesk u Diablo 4. Međutim, nekoliko novih scena može se videti kroz ceo trejler, od kojih mnoge izgleda da su iz pune verzije ključne bitke između sledbenika Church of Light i vojski Pakla. Od klipova koji pokazuju vitezove kako se bore sa ogromnim demonom, Inarius koji se suočava sa moćnim čudovištem sam i Reverend Mother Prava koja je preplavljena neprijateljima, igrači će imati prilično uzbudljivo iskustvo u punoj filmskoj verziji.

Nećemo previše otkrivati već vam ostavljamo da sami uživate.

Lansiranje Diablo 4 je tu odmah iza ugla. Iako je puno izdanje uskoro, igrači mogu istraživati mračne kutke Sanctuary-a u ranom pristupu počevši od 2. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top