PC

EA ima poprilično samopouzdanje u prvu fudbalsku igru bez FIFA licence

EA Sports je izrazio ogromno samopouzdanje u svoju predstojeću fudbalsku igru EA Sports FC, koja će biti njihova prva fudbalska igra bez FIFA licence. Ovaj pomak u igračkom pejzažu predstavlja nezapamćen korak napred za kompaniju.

U intervjuu sa The Mirror, David Jackson iz EA Sports-a izrazio je optimizam u vezi sa odlukom kompanije da se raziđe sa FIFA-om. Smatra da je ovaj hrabar potez ulaznica za dalju inovaciju koju je kompanija želela da postigne godinama. Jackson je rekao da postoji ogromna količina energije u svim njihovim studijima širom sveta da se uhvate u koštac sa ambicijom koju su postavili sebi sa novim brendom EA Sports FC.

Jackson je naglasio da ovo nije samo vežba preimenovanja brenda i tvrdi da će raskid sa FIFA dovesti do novih i zanimljivih iskustava za igrače. Objasnio je da je ova odluka dovela do promene mentaliteta i tera kompaniju da razmišlja ekspanzivno o prilikama i razvija širi spektar iskustava za fanove.

Jackson je takođe govorio o dva osnovna principa kojih se EA Sports pridržava u svojim predstojećim izdanjima – autentičnosti i inovaciji. Rekao je da imaju 19.000 igrača, 700 timova i 30 liga u igri trenutno i da je autentičnost od ključnog značaja za EA Sports iskustvo.

Nova igra, pod nazivom EA Sports FC 24, očekuje se da će biti objavljena između 1. avgusta i 31. oktobra 2023. godine. To predstavlja značajnu priliku da se vidi da li će EA Sports moći da ispuni i možda nadmaši očekivanja igrača u svom post-FIFA putovanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top