PC

Konami zvanično najavio Metal Gear Solid 3 Remake!

FOTO: konami

Konami je zvanično objavio da će napraviti remake igre Metal Gear Solid 3 za PlayStation konzole. Ova vest je otkrivena tokom PlayStation Showcase-a u sredu. Igra pod nazivom ‘Metal Gear Solid Δ: Snake Eater’ biće dostupna na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC platformama, kao što je ranije otkriveno.

Konami je opisao ovaj naslov kao „veran remake“ i dodao da će nova generacija igrača i verni fanovi imati priliku da dožive priču o poreklu čuvenog Big Boss-a i vide kako je njegova legenda nastala tokom Operacije Snake Eater.

Pored toga, Konami je potvrdio da će izdati „Volume 1“ kolekcije remastera Metal Gear Solid koja uključuje Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 i Metal Gear Solid 3. Ova kolekcija će biti dostupna na jesen 2023. godine.

Kompanija je navela da razvojni tim trenutno radi na stvaranju okruženja u kojem će fanovi moći da dožive i uživaju u seriji Metal Gear na najnovijim platformama. Oni rade na remake-u jednog od najomiljenijih nastavaka serije Metal Gear – Metal Gear Solid 3: Snake Eater, koji će biti objavljen pod nazivom Metal Gear Solid Δ: Snake Eater. Cilj im je da naprave veran remake originalne priče i dizajna igre, uz unapređen gameplay sa zadivljujućim vizualima i besprekornim korisničkim iskustvom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top