PlayStation 5

Datum izlaska za Spider-Man 2 će biti uskoro otkriven, poručuje Insomniac

FOTO: Insomniac

PlayStation Showcase je završen sa novim trejlerom za Spider-Man 2. Iako smo dobili dug pogled na gameplay, datum izlaska nije objavljen. Insomniac kaže da su vesti o tome na putu.

Ovo nedavno otkrivanje gejmpleja za Spider-Man 2 se završilo sa planovima za izlazak u jesen 2023. godine. Insomniac je u tvitu zahvalio fanovima na pozitivnim reakcijama i rekao da će uskoro podeliti više vesti o datumu izlaska igre, pre-orderima i funkcijama pristupačnosti.

God of War: Ragnarok je takođe dugo vremena bio bez potvrđenog datuma izlaska. U slučaju Spider-Man 2, datum izlaska u septembru se nagađa i ako je taj datum tačan, onda bi trebalo da dobijemo potvrdu vrlo brzo.

Vredi napomenuti da postoji puno prostora za ovaj datum izlaska i igra bi mogla izaći kasnije nego što se očekuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top