Vesti

Microsoft otkrio koje igre najavljene na Playstation Showcase dolaze i na Xbox

Posted on

FOTO: Xbox

Microsoft je na duhovit način skrenuo pažnju na to da su mnoge od najavljenih igara tokom Sonijevog PlayStation Showcase takođe planirane za Xbox Series X/S. Iako u trejlerima tokom Sony-jeve emisije nisu prikazani Xbox logotipi, igre poput MGS3 remake Metal Gear Solid Delta, Bungie-ovog novog Marathon projekta, Alan Wake 2, Assassin’s Creed Mirage i Dragon’s Dogma 2 će biti dostupne i na Xbox-u.

Microsoft je objavio tvit nakon završetka Sonijeve emisije u kojem je istakao da će mnoge od najavljenih igara biti dostupne i na drugim platformama. Među njima su i magijski FPS Immortals of Aveum, Ghostrunner 2, privlačni indie The Plucky Squire, voxel destruction igra Teardown, Cat Quest: Pirates of the Purribean i The Talos Principle 2.

Ipak, neke igre neće biti dostupne na Xbox-u. To su šareni heist shooter Fairgame$. Helldivers 2 koji će ponovo biti objavljen od strane samog PlayStation-a, Final Fantasy 16 kao glavna konzolna ekskluziva od izdavača Square Enix i Splatoon-like Foamstars koji takođe izgleda da je samo za PlayStation. I naravno, Spider-Man 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version