PC

The Lord of the Rings: Gollum je najgore ocenjena video igra 2023. godine

FOTO: Daedalic Entertainment

Prema sajtovima za agregaciju recenzija Metacritic i OpenCritic, The Lord of the Rings: Gollum je sada najlošije ocenjena igra 2023. godine. Nakon nekoliko odlaganja, koizdavači Nacon i Daedalic Entertainment su objavili igru za PC, PlayStation i Xbox konzole.

Metacriticove rang liste igara 2023. godine uključuju 296 naslova objavljenih do sada ove godine. PC verzija The Lord of the Rings: Gollum se nalazi na broju 295 sa Metascore-om od 43. Međutim, PS5 verzija Gollum-a je još manje dobro primljena, zauzimajući poslednje mesto na listi sa Metascore od 38.

Gollum takođe zauzima poslednje mesto na OpenCritic-ovoj listi kvalifikovanih igara objavljenih ove godine sa ocenom od 40.

Brojni portali su kao razlog za toliko nisku ocenu obrazložili dosta nedostataka, počevši od priče i samog dizajna pa do neispoliranosti i tehničkih problema. Naša recenzija je u pripremi.

Šteta za igru koja je imala odličnu ideju i koja se toliko puta odlagala sve u nadi da će biti odličan finalni proizvod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top