PC

Homeworld 3 odložen za početak 2024. godine

FOTO: Gearbox

Prošlo je nekoliko godina otkako je Gearbox najavio planove za Homeworld 3. Međutim, brojna odlaganja su odložila igru. Nakon otkazivanja investicionog programa Fig 2021. godine, igra je bila u potpunosti finansirana i trebalo je da bude lansirana ove godine. Nažalost, igra je ponovo odložena.

Homeworld 3 neće biti objavljen 2023. godine. Umesto toga, stići će početkom 2024. godine, sa novim rokom za lansiranje u februaru.

Dodatno vreme razvoja će se iskoristiti da se osigura da igra ispuni standarde postavljene od strane svojih prethodnika. Tim kaže da se igra oblikuje da to uradi, ali trenutno joj je potrebno više vremena za usavršavanje i poliranje.

Homeworld igre su kultni RTS naslovi. Prva igra je izašla 1999. godine, a nastavak 2003. godine. Remaster obe igre je objavljen 2015. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top