PlayStation 5

Mnoge od igara koje nisu bile na Playstation Showcase su praktično završene, tvrdi insajder

FOTO: Sony

Nakon godinu i po dana čekanja, Sony je konačno održao još jedan PlayStation Showcase. Nažalost, izgleda da proizvođač konzola nije uspeo da ispuni očekivanja – uglavnom zbog nedostatka first-party naslova. Ipak, prema jednom insajderu, mnoge igre koje su bile odsutne sa prikaza su skoro spremne.

Tom Henderson (preko Insider-Gaming-a) je govorio o nedavnom PlayStation Showcase i rekao da bi “ažuriranja i otkrivanja novog PlayStation hardvera, pored fokusiranja isključivo na first-party naslove bili prikaz koji PlayStationu treba da postavi sledeću fazu”. Razume se da su mnoge igre na koje čekamo da vidimo skoro spremne. Nije siguran zašto je Sony ovaj put odlučio da sačeka.

Iako smo videli pristojan broj novih first-party PlayStation naslova, samo jedan (Spider-Man) je prikazao stvarni gejmplej. Mnoge igre za koje se očekivalo da će se pojaviti na kraju nisu (kašalj kašalj The Last of Us Multiplayer kašalj kašalj).

To je dovelo do toga da se neki pitaju da li Sony planira da održi drugi PlayStation Showcase kasnije ove godine. 2020. godine kompanija je upravo to uradila – premijerno prikazavši svoj PlayStation Showcase u junu, a zatim drugi showcase nekoliko meseci kasnije u septembru. Možda Sony planira nešto slično ove godine?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top