PlayStation 5

Rad na The Last of Us multiplejer igri usporen

FOTO: Naughty DOg

Od kada je lansiran The Last of Us Part II, fanovi čekaju multiplayer spin-off Naughty Dog-a pod nazivom The Last of Us Factions. Nažalost, iako je prošlo nekoliko godina od početka razvoja, igra još uvek nije blizu lansiranja. Nedavno je veličina razvojnog tima smanjena.

Prema izveštaju Bloomberga, Bungie je nedavno pregledao sve Sonijeve live-service projekte. Nakon što su pogledali The Last of Us Factions, tim je bio zabrinut zbog angažovanja igrača. Kao rezultat toga, projekat prolazi kroz promene i nekoliko developera se premešta na druge projekte. Razvoj The Last of Us Factions će se nastaviti sa manjim timom.

Naughty Dog je objavio svoju izjavu o igri i rekao da igri treba više vremena.

Sony je u svom najnovijem izveštaju o zaradi potvrdio da koristi Bungie-jeve snage u multiplejeru i live service za pregledanje svih glavnih projekata sa živim servisom. Povratne informacije dovode do promena poput ove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top