PlayStation 5

Insomniac objasnio kako funkcioniše menjanje heroja u Spider-Man 2

Jedna od najuzbudljivijih stvari u vezi sa predstojećim Marvel’s Spider-Man 2 je mogućnost prebacivanja između Petera Parkera i Milesa Moralesa pritiskom na dugme. Insomniac Games su pojasnili kako će to funkcionisati.

Kreativni direktor Spider-Man 2 Bryan Intihar objasnio je da se prebacivanje vrši u službi priče tokom glavne kampanje. Međutim, igrači će moći da se prebacuju između likova u otvorenom svetu jednostavnim pritiskom na dugme. Postoji sadržaj dizajniran oko Petera i Milesa, kao i sadržaj gde možete igrati bilo kojeg.

Tokom prikazane sekvence gejmpleja, prebacivanje između Petera i Milesa je bilo gotovo trenutno zahvaljujući PS5. Biće zanimljivo videti kako će to izgledati u otvorenom svetu i da li ćete moći da naiđete na drugog Spider-Man-a dok se njišete neboderima Njujorka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top