Domaća Scena

Roksa brani titulu najboljeg eFootball igrača Srbije, osvaja nacionalne kvalifikacije za svetski GEF šampionat!

Foto: SESE

Trijumfom na kvalifikacijama za Global Esports Games šampionat u Rijadu, Marko ”Roksa” Roksić je ponovo dokazao da je ubedljivo najbolji eFootball igrač Srbije!

U nedelju, 4. juna održao se još jedan uzbudljiv maraton utakmica najveštijih eFootball igrača Srbije – nacionalne kvalifikacije za svetski Global Esports Games šampionat u Rijadu. Nacionalne kvalifikacije su se održale uživo u tržnom centru Ada Mall, u okviru Gaming & Pop Culture eventa.

Na turniru je trijumfovao naš dugogodišnji šampion i apsolutni favorit Marko ”Roksa” Roksić, koji će ponovo predstavljati Srbiju na svetskoj esports sceni. Roksa je u finalu savladao još jednog sjajnog domaćeg igrača, Football Huntera.

Foto: SESE

Da bi došao do plasmana za svetsko prvenstvo u Rijadu, Roksa će prvo morati da se dokaže na regionalnim kvalifikacijama, koje će se održati u avgustu u onlajn formatu.

U međuvremenu, imaćemo priliku da navijamo za Roksu na European Games Esports Championships u Poljskoj, gde će braniti boje naše zemlje! Ovaj događaj će se održati od 30. juna do 2. jula u Katovicama!

Sve aktuelne informacije o GEG šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top