PC

Xbox PC aplikacija dobila brojne novine i poboljšanja

FOTO: Xbox

Microsoft je unapredio Xbox aplikaciju za PC sa novim funkcijama i poboljšanjima. Fokus je na društvenim funkcijama, otkrivanju igara i pristupačnosti.

Kartice sa igrama su ažurirane kako bi pružile više informacija. Sada možete videti izdavača, cene, vreme potrebno za završetak igre (HowLongToBeat), Game Pass dostupnost i datume odlaska igara. Opcije filtriranja i sortiranja su poboljšane. Nove opcije filtriranja uključuju funkcije pristupačnosti i ocene igara, a uvedena je i opcija sortiranja na osnovu HowLongToBeat.

Aplikacija sada nudi kurirane kolekcije. Kolekcija Trending prikazuje popularne igre u vašem regionu, dok kolekcije pokretane od strane HowLongToBeat predstavljaju opcije na osnovu vremena završetka.

Podešavanja pristupačnosti su takođe unapređena. Uvedena je centralizovana lokacija za prilagođavanje podešavanja kao što su animacije, pozadinske slike i pretraživanje igara na osnovu funkcija pristupačnosti. Možete držati listu prijatelja, chat i prozore žurke vidljive u igri.

Lista prijatelja je pojednostavljena. Možete je izbaciti na radnu površinu za stalnu dostupnost. Klikom na aktivnog prijatelja otvara se prozor za chat. Sada možete dodati prijatelje direktno sa liste prijatelja i povezati svoj Steam nalog sa Xbox ekosistemom.

Ove funkcije su trenutno dostupne samo u Insider programu. One će biti dostupne svima nakon testiranja. Insider Program je otvoren pa se možete prijaviti u bilo kom trenutku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top