Vesti

Capcom najavio novi online događaj na kom će predstaviti nove vesti i projekte

Capcom je najavio novi događaj na kom će predstaviti novi vesti i updejtove za njihove najnovije igre. Capcom je ipak jedan od vodećih izdavača u gejming industriji i čak iako smo tek na pola ove godine, 2023. je za njih veoma dobra godina zbog nekoliko novih, velikih i značajnih naslova. 

Do sad, Capcom je izbacio Resident Evil 4 i Street Fighter 6 koji su od strane kritičara naišli na veoma dobre reakcije – Metascore za ove igre iznosi 93 i 92 redom. A takođe, ovaj izdavač je objavio i PlayStation i Xbox verzije igre Monser Hunter Rise koja je prethodno bila dostupna samo na PC i na Switchu. 

Sada je Capcom potvrdio da će se uskoro i održati nova prezentacija, a najverovatnije na njoj će gejmeri imati priliku i da vide neke novosti za nova izdanja ovog studia

Capcom je objavio da će se ovaj Showcase onlajn događaj održati 12. juna i prezentacija će trajati 36 minuta. Fanovi će moći čuti informacije o ažuriranju najnovijih naslova iz ovog studia. 

A taman na ovaj način, pored toga što će se ova kompanija povezati sa fanovima i predstaviti im planove, oni će i proslaviti 40 godina postojanja. 

Ako vas zanima koje su to novine i da prvi čujete sve informacije, pridružite se ovom online događaju i informišite se pre svih. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top