Vesti

Džef Kejli tvrdi da je E3 ubio sam sebe, a ne konkurencija

Džef Kejli, voditelj i producent Summer Game Fest-a, je odbacio sugestije da je konkurencija od njegovo događaja delimično odgovorna za otkazivanje ovogodišnjeg E3. Kejli je započeo Summer Game Fest 2020. godine nakon što se razišao sa E3.

U intervjuu za VGC Podcast, Kejli je rekao da je E3 sam sebe ubio. On je dodao da je stvorio Summer Game Fest jer je video kako se E3 raspada. Keighley je rekao da je E3 imao problem sa relevantnošću i učešćem u poslednjim godinama.

E3 2023 je zvanično otkazan u martu. Neki izdavači koji su prethodno bili posvećeni E3 poput Ubisoft-a su odlučili da održe svoje digitalne događaje umesto toga. Drugi koji su navodno trebali da se pojave na E3 poput Sega i Tencent izgleda da će se pojaviti na Summer Game Fest-u.

Kejli je negirao sugestije da je otkazivanje E3 ubrzano time što su izdavači odlučili da idu na Summer Game Fest umesto toga. On je rekao da su svi partneri za Summer Game Fest bili isti i pre otkazivanja E3. Kejli je dodao da su postojali planovi za koegzistenciju Summer Game Fest i E3, ali to izgleda nikada nećemo videti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top