Vesti

Final Fantasy 16 pruža Eikonima nove moći

Hiroshi Takai, direktor koji stoji iza Final Fantasy 16 sazjedno sa Ryota Suzuki, je odlučio da nam prestavi uzbudljive nove mogućnosti Eikona. Ove novine će potpuno promeniti tok ove igre i njen status. Ova igra uskoro stiže, a kako se približava datum izlaska, saznajemo sve više informacija i hajp se sve više i više povećava. 

Mnogi su uzbuđeni povodom izlaska ove igre i jedna čekaju da vide kakav je to combat sistem igre, s obzirom da je na njemu radila Ryota Suzuki. Ona je već radila na igrama Devil May Cry 5 i Monster Hunter World

U Final Fantasy 15, borba, ili combat je bio malo kontraverzan deo ove igre i reakcije i kritike nisu baš bile pozitivne. Na svu sreću, Final Fantasy 16 nije nastavio putem njegovog prethodnika, a novo otkriće o sposobonostima Eikona samo potvrđuju to. 

Na nedavnom snimku sa IGN-a, i Suzuki i Takai, budućim igračima pričaju o broju Eikona i njihovih mogućnosti. Naravno, u Final Fantasy 16, Eikoni su u suštini oni standardni koje smo mogli videti kroz celokupan Final Fantasy serijal. Ali, u Final Fantasy 16, Clive mogu da preuzmu moć Eikona, a to može da promeni pogled na ovu borbu i čitav tok nje. 

Eikon kao što je Ramuh je prikazan da ima moći munje i ona će omogućiti igračima da napadaju neprijatelje sa daljine. Međutim, Eikon Titan ima odlične borbene sposobnosti na blizinu, a njih će tek videti protivnik kada se približi i oseti silne udarce.

Pogledajte snimak, a uskoro ćete moći i da uživate u ovoj igri, s obzirom da izlazi 22. juna na PS5. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top