PlayStation 5

Final Fantasy 9 je verovatno sledeća igra koja dobija Remake

Veliko curenje GeForce Now baze podataka 2021. godine otkrilo je mnoge nadolazeće i neobjavljene igre. Neki od naslova su sada najavljeni ili čak i objavljeni, dok drugi još uvek ostaju misterija. Final Fantasy IX Remake se pojavio u ovom curenju i izvori tvrde da je igra još uvek na putu.

Square Enix je pre nekoliko godina isporučio Final Fantasy VII Remake, ali ne baš na način na koji su fanovi očekivali. Stil igranja se značajno promenio u remake i delovi priče su promenjeni.

Final Fantasy 9 bi mogao biti sledeća igra u seriji koja će dobiti potpuni tretman remake-a. Reporter igara Jeff Grubb potvrđuje curenje, tvrdeći da su njegovi izvori rekli da je projekat još uvek u toku.

Nova verzija Final Fantasy 9 navodno će zadržati borbu na osnovu poteza. Ovo bi mogla biti igra dizajnirana sa starijim Final Fantasy fanovima na umu.

Nažalost, Square Enix nije dao nikakve zvanične najave u ovom trenutku. Sa 2024. godinom koja se oblikuje kao godina Final Fantasy 7 Rebirth (nastavak FF7 Remake-a), remake Final Fantasy 9 bi mogao biti još dalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top