Vesti

Novi Nintendo Direct donosi nove vesti

Kao što znamo, Nintendo Direct je serijal specijalnih live strimova od strane Nintenda. Na taj način, Nintendo sa svojim fanovima i pratiocima njihovog rada ostvaruje intimniju komunikaciju i tim putem ih obaveštava o vestima o novim igrama i update informacijama za već izdate Nintendo sisteme.

Novi Nintendo Direct će najverovatnije biti u Julu, a to je procurelo na internet od strane insajdera ove industrije. Ako bi ta vest bila tačna, to bi značilo da će biti mali razmak između Nintendo Direct-a i Xbox Games Showcase-a koji će se održati u prvoj polovini juna.

Do sad, u toku ove godine bila si već 2 Nintedno Directa. Jedan je bio vezan za The Super Mario Bros. Movie u martu. A u februaru 2023. godine, Nintendo Direct nije uopšte razočarao kada je pustio 40 minuta sadržaja koji je vezan za predstojeće igre. Ovaj događaj je uglavnom bio povezan sa Switch naslovima koji će ugledati svetlost dana u prvoj polovini 2023 godine. Naravno, sa velikim očekivanjem da će se Nintendov drugi first-party Direct ove godine održati u Septembru. 

Do sad se Nintendo nije oglašavao, pa nam je samo ostalo da pričekamo i vidimo da li će se zaista desiti taj novi Direct u kojem ćemo moći svašta nešto zanimljivo čuti ili je ipak ovo samo jedna glasina koja će na tome i ostati. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top