PC

Game Pass dolazi na Nvidia GeForce Now

Nedavno je Microsoft zvanično počeo da prebacuje svoje prve PC igre na konkurentske cloud gaming servise poput GeForce Now. Uskoro će Microsoft povećati svoju ponudu, sa Game Passkoji dolazi i na GeForce Now.

Kasnije ove godine, Microsoft će doneti PC verziju Game Pass servisa na GeForce Now. To će značiti da pretplatnici na Game Pass mogu da izaberu da koriste Xbox Cloud Gaming ili da pređu na alternativu poput GeForce Now. Kroz RTX 4080 nivo, GFN korisnici će dobiti mnogo bolje iskustvo u poređenju sa xCloud, uključujući i gameplay do 120FPS.

To takođe znači da će PC Game Pass bibliotek biti dostupna na širokom spektru uređaja, uključujući Mac i Chromebook, kao i TV i mobilne uređaje.

Proširenje partnerstva između Microsoft i Nvidia moglo bi biti povezano sa nastojanjima Microsoft da pridobije regulatorne organe kako bi dobili odobrenje za preuzimanje Activision Blizzard. UK Competition & Markets Authority želi da blokira posao, tvrdeći da bi to dalo Microsoftu slobodan prostor na tržištu cloud gaming-a. Da bi se borio protiv toga, Microsoft otvara svoju biblioteku za konkurentske cloud gaming servise.

U SAD-u FTC tuži kako bi blokirao posao. Umesto fokusiranja na zabrinutosti oko cloud gaminga, FTC se fokusira na tržište konzola. Međutim, Microsoft je već odbacio ovu teoriju štete sa UK, EUi nekoliko drugih zemalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top