PC

Hi-Fi Rush sa julskim apdejtom dobija nove modove igranja

FOTO: Tango Gameworks

Jedno od najvećih iznenađenja 2023. godine do sada je bilo Hi-Fi RUSH. Ova Xbox konzolna ekskluziva je najavljena i objavljena istog dana uz veliko oduševljenje zahvaljujući svojim jedinstvenim mehanikama igranja i živopisnom stilu. Malo manje od 5 meseci nakon njegovog izlaska, tim u Tango Gameworks je sada objavio svoje prvo veliki ažuriranje, dodajući više novih modova i još mnogo toga.

Najavljeno tokom Xbox-ove proširene prezentacije – i prošireno putem Xbox Wire – Hi-Fi RUSH će dobiti svoje prvo veliko ažuriranje sledećeg meseca. Nazvan “Arcade Challenge Update”, ova nadolazeća zakrpa će doneti sa sobom dva nova režima igre: “BMP RUSH!” i “Power Up! Tower Up!”

Power Up! Tower Up! vidi MC Chaja kako je “degradiran i počinje u lošem stanju… ali ga možete nadograditi da ga vratite!” Sa igračima koji mogu birati između nasumičnih nagrada da bi nadogradili Chair između nasumičnih setova neprijatelja sa nekim preokretima ubačenim takođe!

BMP RUSH! će zahtevati od igrača da se suoče sa beskrajnim neprijateljima kako bi izgradili svoj BPM merač. Maksimalizujte ga da započnete borbu protiv posebnih ciljeva! Pobedite i stvari počinju da se ubrzavaju.

Mnogi fanovi su se nadali da će dobiti više sadržaja priče kao deo ovog nadolazećeg ažuriranja. Iako se čini da to neće biti slučaj, dva nova režima koja dolaze sa Arcade Challenge ažuriranjem proširuju ono što Hi-Fi RUSH radi najbolje: nudi jedinstven BPM-based gejmplej. Arcade Challenge ažuriranje će stići 5. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top