Vesti

Izgleda da je mapa za Cities: Skylines 2 manja nego što je trebala biti

Greška u jednom od promotivnih članaka za Cities: Skylines 2 izazvala je značajnu konfuziju među zajednicom, budući da je sugerisala da će igra imati znatno veće “igralište” nego što se zapravo čini. Iako je developer Colossal Order brzo reagovao i ispravio netačnu informaciju, zajednica nije baš bila zadovoljna sa onim što je rečeno..

Mnogi su već verovali da je Cities: Skylines 2 možda preambiciozan, a ova nova kontroverza mogla bi dodatno rasplamsati rasprave i ponovo pokrenuti neke dijaloge. Iako su većina dosadašnjih prikaza igre bili obećavajući, tačna veličina “terena” je posebno bila sporna tačka, i ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati pred oktobarski datum izlaska igre.

Konkretno, Colossal Order je nedavno objasnio da će Cities: Skylines 2 ponuditi mape koje se protežu do ukupno 159 kvadratnih kilometara, čime je ispravljena prethodno navedena tvrdnja od 175 kvadratnih kilometara. Developeri nisu pružili dodatne informacije o tome šta tačno to znači, ali neki članovi zajednice su prilično nezadovoljni ovim razvojem događaja, jer se sugeriše da će stvarno “teren ili igralište” možda biti manje nego što je bilo dostupno u originalnoj, iako modifikovanoj, igri Cities: Skylines.

Praktično poređenje mape koje je objavio korisnik Twittera AgentAlways ilustruje ovaj problem. Značajno je napomenuti da, iako je navodna maksimalna veličina nivoa u Skylines 2 nešto veća od originalne igre, ipak zaostaje za modifikovanom verzijom igre, a pošto se većina zajednice oslanjala na ovaj mod, smatralo se da je to osnovni standard koji se očekuje od nove igre. Takođe, treba istaći da će jedinstvene zgrade u Cities: Skylines 2 dodati više raznolikosti nego što je bilo moguće ranije.

Oni koji jedva čekaju oktobar i izlaska ovog dela, možda će želeti da ostanu uz stari naslov, jer Cities: Skylines dobija uzbudljiv DLC pre izlaska nastavka, pri čemu je poseban naglasak na potpuno novom mini proširenju.

Cities Skylines 2 izlazi 24. oktobra 2023. godine za PC, PS5 i Xbox Series X/S. Tada ćemo saznati da li je ovaj nastavak dobro odrađen ili je ipak došlo do degradiranja u odnosu na modifikovanu verziju prvog dela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top