Gadgets

Logitech G otkrio nove bežične PRO X 2 LIGHTSPEED slušalice

Logitech, jedan od vodećih proizvođača gejming periferija na svetu, predstavio je nove bežične slušalice koje su specifično dizajnirane za esportiste – Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED. Zahvaljujući revolucionarnim PRO-G GRAPHENE drajverima, PRO X2 gejmerima pruža vrhunsko audio iskustvo, kao i značajnu prednost na najvišem nivou esports takmičenja.

Kvalitet zvuka i jasna komunikacijama sa saigračima su od presudnog značaja u esportu i gejmingu uopšte, zbog čega izbor odgovarajućih slušalica igra vrlo važnu ulogu u pobedi i uspehu. Sa tim na umu, Logitech je dizajnirao novi PRO-G GRAPHENE audio drajver koji pruža preciznu reprodukciju zvuka sa minimalnim kašnjenjem i potpuno eliminiše sve distorzije u zvuku. Uz DTS Headphone:X 2.0 Surround tehnologiju, novi PRO-G audio drajver omogućava igračima da prostorno lakše detektuju sve zvukove u igri, i tako brže reaguju na protivničke poteze.

Značaj PRO-G GRAPHENE audio drajvera istakao je i jedan od najuspešnijih esportista svih vremena, Oleksandar ”s1mple” Kostilijev, Counter-Strike profesionalac koji se trenutno takmiči za ekipu Natus Vincere.

Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED-img2
Foto: Logitech

Pored PRO-G GRAPHENE audio drajvera, PRO X2 nudi poboljšanja na svakom planu u odnosu na prethodnu generaciju. Pored kvalitetnog i kompaktnog dizajna koji pruža maksimalni komfor, PRO X2 nudi munjevito brzu bežičnu LIGHTSPEED konekciju, povezivanje putem Bluetootha, kao i žičnu 3.5mm Aux konekciju. Sa maksimalnim dometom od 30 metara, bežična LIGHTSPEED konekcija omogućava do 50 sati neprekidnog gejminga. PRO X2 garantuje i jasnu komunikaciju putem mikrofona sa Blue VO!CE softverom, koji možete podešavati preko G HUB-a na način koji vama specifično odgovara.

Za više informacija o PRO X 2 LIGHTSPEED slušalicama, posetite zvaničnu Logitech G stranicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top