PC

Pragmata uz novi gejmplej trejler odložena na neodređeno

FOTO: Capcom

Kada je Sony prvi put predstavio PlayStation 5 na svojoj prezentaciji “Future of Gaming”, jedna od najzanimljivijih igara koja je najavljena bila je PRAGMATA od Capcoma. Ova potpuno nova naučnofantastična akciona avantura će igračima predstaviti duboku priču i okruženje, dok će vrhunska vizuelna rešenja u potpunosti iskoristiti mogućnosti platforme nove generacije. Međutim, od tada je igra više puta odložena, a poslednje odlaganje je pomaklo datum izlaska igre na neodređeno vreme.

Krajem 2021. godine objavljeno je da će Pragmata biti odložena sa prvobitne godine izlaska 2022. na neko vreme u 2023. godini. Tokom Capcomove prezentacije dobili smo prvi pogled na gameplay – prikazujući pucačinu iz trećeg lica sa jedinstvenom estetikom i zanimljivim gameplay-om zahvaljujući uključivanju misteriozne devojčice, koju će igrači pratiti i štititi.

Nažalost, trejler je takođe uključio i najavu još jednog odlaganja – ovog puta pomera igru sa nekog vremena u 2023. godini na neodređeni budući datum. Razvojni tim Pragmate je rekao: “Svim našim nestrpljivim fanovima, sa teškim srcem moramo još jednom odložiti izlazak Pragmate. Naš tim trenutno naporno radi na tome da napravi najbolju moguću igru, ali nam je potrebno više vremena. Nastavićemo da radimo sve što možemo kako bi konačni proizvod bio dostojan vašeg strpljenja. Hvala vam na vašoj neprekidnoj podršci.”

Iako je najava još jednog odlaganja pomalo razočaravajuća, dobijanje gejmpleja za Pragmata će nadamo se zadovoljiti fanove dok se naslov ne pojavi nekad u 2024. godini ili kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top