Vesti

Prince of Persia: The Lost Crown dostupna za pre-order

Franšiza Prince of Persia se konačno vraća s igrom Prince of Persia: The Lost Crown. Ovo je 2.5D akcijska igra koja će biti dostupna za PC i konzole od 18. januara 2024. 

Ova avantura bočnog pomeranja dolazi iz Ubisoft Montpelier studija, koji je zadužen za Ubisoftove druga nedavna remek-dela u 2D formatu poput Rayman Legends i Valiant Hearts, kao i prošlogodišnje odlične igre Mario + Rabbids Sparks of Hope. Kako smo primetili u našem nedavnom pregledu igre, Prince of Persia: The Lost Crown ima veliki potencijal, i s nestrpljenjem iščekujemo kako će se finalna igra oblikovati.

Fanovi mogu sada obaviti pre-order Prince of Persia: The Lost Crown za sve platforme, uključujući i Deluxe izdanje koje sadrži dodatni sadržaj i omogućava vam da igru igrate tri dana ranije, zajedno sa drugim bonusima za pre-ordered.

Šta vam sve daje pre-order standard i Deluxe izdanja?

Fanovi koji unapred naruče Prince of Persia: The Lost Crown dobijaju jedinstven skin koji je inspirisan od strane Prince of Persia: The Warrior Within. Bonus skin je uključen u sve fizičke i digitalne pre-ordered kopije igre na svim platformama.

Prince of Persia: The Lost Crown takođe dolazi u Deluxe izdanju koje košta 60 dolara i uključuje osnovnu igru, digitalni vodič za avanturu, skin inspirisan igrom Immortals Fenix Rising, ali i ekskluzivni Prosperity Bird Amulate koji vam omogućava otkrivanje skrivenog blaga u igri. Deluxe verzija vam takođe omogućava da igru igrate tri dana ranije, odnosno od 15. januara. A sa pre-orderom takođe dobijate i skin lika Warrior Within.

Deluxe izdanje Prince of Persia: The Lost Crown trenutno je dostupno samo digitalno. Možete ga nabaviti putem Epic Game Store-a, Ubisoft Store-a, PSN-a, Microsoft Store-a i Switch eShop-a. Pretplatnici Ubisoft+ usluge takođe dobijaju early access Deluxe izdanje Prince of Persia: The Lost Crown kao deo svoje pretplate od 15 dolara mesečno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top