Vesti

Overwatch 2 odložio Hero Mastery Mode

Hero Mastery Mode za Overwatch 2 odložen je do sredine sezone u septembru. Razvojni tim u kompaniji Blizzard je izjavio da je do ovog odlaganja došlo kako bi se igračima pružilo “najbolje iskustvo” za nadolazeći režim Overwatch 2.

Overwatch 2 je dobio veliku kritiku od trenutka kada je otkazan PvE režim, koji je smanjen i redistribuiran kao plaćeni sadržaj koji će se prvi put pojaviti tokom nadolazeće sezone koja počinje u avgustu 2023. Takođe je najavljeno da će PvE misije doći sa režimom Hero Mastery koji će igračima omogućiti testiranje svojih veština sa određenim herojima. U tom trenutku, ovaj novi režim je delovao kao idealno rešenje za poznate probleme čekanja u redovima u Overwatch 2, jer bi podsticao raznovrsnost heroja i omogućavao igračima da vežbaju sa klasama van njihove zone komfora kako bi dobili nagrade.

Nažalost, to više nije plan. Nedavno je Blizzard objavio novi blog o trenutnom stanju Overwatch 2 i nadolazećim PvE misijama. Blog je pojasnio da će Story misije igre stići tokom početka šeste sezone igre. Međutim, druga stvar koja je bila pojašnjena u blogu je da će Hero Mastery biti odložen još jedan mesec i objavljen u septembru umesto toga.

Prema blogu, razvojni tim želi da pruži “najbolje moguće iskustvo za novi režim Hero Mastery“. Blog završava zahvaljivanjem razvojnog tima Overwatch 2 igračima na razumevanju. Sa Flashpoint-om koji će uzdrmati PvP režime tokom šeste sezone, i sa PvE story misijama koje se i pored kontroverzi s nestrpljenjem očekuju, ima još mnogo toga zbog čega treba da se raduje zbog lansiranja šeste sezone. Ipak, bilo bi interesantno videti igrače kako se takmiče da postignu najbolje rezultate u Hero Mastery misijama uz ostali sadržaj. Nadamo se da će ovo odlaganje biti vredno čekanja i da će misije biti uzbudljiv dodatak u sredini sezone.

Overwatch 2 će se držati plana za ostatak nadolazećeg sadržaja šeste sezone, pri čemu će Invasion story misije biti dostupne za grupe od četiri igrača koji će se suočiti sa njima u svoje slobodno vreme nakon kupovine paketa od 15 ili 40 dolara. Paket od 15 dolara će sadržati 1.000 Overwatch novčića i Legendarnu Sojourn skin, dok paket od 40 dolara dolazi sa pomenutim paketom novčića, Legendarnim Kasedi i Kiriko skins, i Premium Battle Pass-om za Null Sector sa 20 preskoka nivoa. Svi igrači će morati da kupe Overwatch 2 Invasion Bundle kako bi pristupili PvE sadržaju koji se nudi tokom šeste sezone, koja počinje 10. avgusta.

Da li će ovo loše uticati na igru? Da li bi to moglo da odbije igrače od nove sezone i igre generalno?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top