Vesti

Warhaven – nova taktička, srednjovekovna bitka stiže

Warhaven je nadolazeća besplatna PVP borilačka igra koja ima za cilj dodati taktički element u krvavost srednjovekovnih bitaka. Nakon otvorenog beta testiranja prošle jeseni, developeri su napravili brojne promene kako bi olakšali novim igračima da se osećaju pripremljeno pre nego što se suoče s neprijateljem. 

Više igrača će imati priliku da sami iskuse Warhaven iz Nexona kada demo verzija bude objavljena 18. juna, neposredno pre Steam Next Festa koji će se održati od 19. do 26. juna. 

Warhaven svakako privlači široku publiku igrača koji uživaju u kombinaciji strategije i brutalne borbe mačevima u višeigračkom okruženju. Evo pregleda onoga što možete očekivati kada se dugo očekivani demo pojavi.

Ako ste videli neki od izuzetno haotičnih gameplay snimaka iz Warhavena koji uključuju 16 igrača u svakom timu, možda biste očekivali da su njegovi borbeni sistem i sistem kontrole prekompleksni. Imajući u vidu da igrači nemaju puno vremena za reakciju s vojskom koja ih okružuje, za napad, igrači započinju koristeći samo levi klik miša u kombinaciji s nekoliko naredbi na tastaturi. Kako igrač napreduje u Warhavenu, naučiće kako izvoditi napade i bacati čini sa većom brzinom i efikasnošću.

Timski rad i strategija igraju ključnu ulogu u gameplayu Warhavenu. Timovi će morati najbolje iskoristiti veštine 6 različitih dostupnih klasa koje preuzimaju ofanzivne, podrške i izlečujuće uloge, svaka s sopstvenim prednostima i manama. 

Blade je klasa hrabrih vitezova koji koriste mačeve i pružaju nekoliko svestranih veština, a mogu i protivnike lansirati u vazduh moćnim Ox Slash napadom. Ovaj lik može pronaći slavu koristeći neke osnovne napade i blokove, pa je Blade savršen izbor za nove igrače Warhavenu. Uz Bladea u ofanzivnoj klasi su Spike, Warhammer i Hush.

Warhaven će imati veliku prisutnost na nadolazećem Steam Next Festu koji počinje 19. juna. Obično, tokom ovih prezentacija, developeri objavljuju demo verzije igara kako bi igrači mogli isprobati naslove sami. Istovremeno, gledaoci često dobijaju više informacija o očekivanim izdanjima, uz live streamove i intervjue koji pružaju uvid u ono što će postati najpopularnije igre u narednim mesecima. Iako tehnički Steam Next Fest počinje 19. juna, novi demo za Warhaven će biti objavljen 18. juna u 18:00 PDT. Period za testiranje besplatnog Warhaven će biti  isti kao i trajanje Steam događaja –  a to je sve do 26. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top