Vesti

Šta očekivati od ažuriranja Fractures in Time u igri World of Warcraft

Bliži se sledeća World of Warcraft: Dragonflight velika nadogradnja. Neposredno nakon ažuriranja 10.1 Embers of Neltharion, Blizzard završava pripreme za ažuriranje 10.1.5 Fractures in Time. Iako neće biti tako veliko kao ažuriranje 10.1, ovo najnovije ažuriranje u igri World of Warcraft donosi niz novih promena koje bi trebale privući igrače da se ponovno uključe.

Redovno isporučivanje sadržaja u igri World of Warcraft: Dragonflight je osvežavajuće nakon dve kontroverzne ekspanzije. Sada ima toliko toga na šta se može radovati, i baš kada igrači počnu da se dosađuju, Blizzard izbacuje još sadržaja za uživanje. Ažuriranje 10.1.5 nastaviće ovaj trend dodavanjem novih javnih događaja, novih zadataka, novog Mega-Dungeona, potpuno nove specijalizacije Evoker, brojnih prilagođavanja klasa, pa čak i potpuno novog događaja Dragonriding u starom svetu. Možda ima još tajni koje se čekaju, ali igrači će morati da sačekaju i vide kako se bliži datum izlaska 11. jula.

Novi Mega-Dungeon u WoW-u

Jedan od najvećih novih dodataka u ažuriranju 10.1.5 Fractures in Time je potpuno novi Mega-Dungeon Dawn of the Infinite. Ovo će biti mitski dungeon sa 8 boss-eva koji se fokusira na sukob između Infinite i Bronze Dragonflights. Igrači će putovati kroz vremenske tokove kako bi zaustavili Infinite Dragonflight u uništavanju vremenske linije i aktiviranju transformacije Nozdormua u Murozonda. Moraju učiniti sve što je u njihovoj moći da održe vremensku liniju Azerotha kako bi svet ostao stabilan.

U ovom dungeonu igrači će se suočiti sa raznim članovima Infinite Dragonflight-a, kao i likovima iz istorije. Moraće se boriti protiv likova poput Primal Incarnate Iridikron the Stonescaled, Tyra, alternativnog oblika Chromie po imenu Morchie, pa čak i samog peska vremena. Jedan od najzanimljivijih sukoba dolazi u obliku bitke protiv šefa specifičnog za frakciju, gde će Horde igrači boriti protiv Anduina Lothara, dok će igrači Alijanse boriti protiv Garrosha Hellscreama. To je sjajan način da se ponovo dovedu ovi ikonični likovi i trebalo bi da bude zabavna borba.

Vremenski poremećaji i novi zadaci

Glavni fokus ažuriranja 10.1.5 Fractures of Time u igri World of Warcraft je pucanje vremena, i igrači će se morati očajnički boriti protiv te destrukcije u potpuno novom javnom događaju Time Rifts. Time Rifts će se pojavljivati na Azerothu i igračima će biti zaduženi da ih zatvore. To će ih odvesti u različite alternativne stvarnosti, uključujući Azmerloth i Black Empire, i igrači će se suočiti sa raznim pristalicama iz tih vremenskih linija. Završavanje ovih divljih događaja nagrađivaće igrače novim valutama i “kozmetikom” koja će verovatno biti tematski prilagođena tim različitim vremenskim linijama.

Ovo ažuriranje takođe će uvesti mnogo novih zadataka za igrače World of Warcraft-a kako bi iskusili sve što ovo ažuriranje donosi. Novi zadatak Whelp Daycare će zadati igraču da odgaji pet zmajskih štenaca, Eon’s Fringe će sadržati nove ponovljive sadržaje, a Time Rifts će imati svoje zadatke. Iako ovi zadaci verovatno neće biti toliko obimni kao poglavlja priče u ažuriranju 10.1, ipak će pomoći da se Dragonflight proširi na zanimljive nove načine.

Razna poboljšanja klasa i nova specijalizacija Evoker

Kao i svako ažuriranje, World of Warcraft 10.1.5 će takođe sadržati razna prilagođavanja i poboljšanja klasa. Dok će biti puno pojačanja i smanjenja snage, Blizzard takođe proširuje klase Evoker i Warlock. Svi rasni likovi će moći igrati kao Warlock, a nova linija zadataka će omogućiti Warlock igračima da otključaju novu funkcionalnost prilagođavanja ljubimaca. Moći će da odu u bilo koji frizerski salon i stvore Warlock demona ljubimca svojih snova. Ovo bi trebalo da igračima pruži više fleksibilnosti u odabiru lika na Azerothu i verovatno će rezultirati ljubimcima zanimljivog izgleda.

Evoker će takođe dobiti svoju izgubljenu treću specijalizaciju kada se ovo ažuriranje lansira. Augmentation Evoker će koristiti moći crnih i bronzanih zmajeva da ojača saveznike i izazove razaranje svojim neprijateljima. Njegova glavna uloga u borbi izgleda da će biti kao podrška koja koristi svoju pokretljivost da brzo pruži pojačanja svim saveznicima, ali takođe može naneti puno štete ako je potrebno. Ovo dodavanje može biti upravo ono što su Evokersi trebali, i biće interesantno videti šta će igrači učiniti sa njegovim sposobnostima.

Dragonriding u Kalimdoru

Poslednja glavna karakteristika koja dolazi sa World of Warcraft 10.1.5 je potpuno novi događaj Kalimdor Grand Prix. Jahanje zmajeva je jedna od najboljih karakteristika u Dragonflight-u, ali je bilo ograničeno samo na Dragon Isles od lansiranja. Ovaj novi događaj će to promeniti tako što će uvesti 16 trka jahanja zmajeva na kontinentu Kalimdor. Igrači će moći da zarade Riders of Azeroth bedževe, kako završavaju trke, koje zatim mogu razmeniti za nove transmogove i prilagođavanje zmajeva. Ovaj događaj će trajati samo određeno vreme, pa igrači mogu želeti da brzo reaguju kada počne.

Jedini nedostatak ovog novog događaja je što će jahanje zmajeva i dalje biti ograničeno na Azerothu. Igrači će to moći raditi samo tokom ovog događaja dok učestvuju u trkama. Iako je sjajno videti da se jahanje zmajeva dodaje i drugim delovima sveta, bilo bi još bolje da bude stalna mogućnost. Nadajmo se da će ovaj događaj biti Blizzard-ov način testiranja ove mogućnosti za budućnost.

Postoji mnogo sadržaja na koje se može radovati u ažuriranju 10.1.5 Fractures of Time u igri World of Warcraft, a možda ima još toga što Blizzard nije otkrio. Pretplatnici će moći da iskuse ovaj sadržaj 11. jula, a zatim će stići i nova serija sadržaja negde u jesen, a zatim i ažuriranje 10.2. Pored svega toga, sledeća ekspanzija će verovatno biti otkrivena uskoro. To je puno World of Warcraft-a na vidiku, i to čini dobro vreme za ljubitelje ove igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top