PC

Gasi se originalni Call of Duty: Warzone

FOTO: Activision

Kompanija Activision je potvrdila da će ove godine ugasiti originalni Call of Duty: Warzone. Od 21. septembra 2023. godine, Warzone Caldera će biti ugašen kako bi se timovi fokusirali na budući Call of Duty sadržaj, uključujući aktuelno besplatno iskustvo Warzone 2.0.

Warzone Caldera je preimenovana verzija originalnog Warzonea koji je lansiran ubrzo posle Call of Duty: Modern Warfare 2020. godine. Nakon izlaska Warzone-a 2.0 prošlog novembra, originalni Warzone je preimenovan u ‘Caldera’, po svojoj poslednjoj mapi. Igrači su mogli nastaviti da igraju mečeve sa originalnim dizajnom i funkcijama prvog battle royale ostvarenja.

Takođe su mogli pristupiti svim skinovima i oružjima koje su kupili ili otključali u tri premium CoD naslova, koja nisu bila kompatibilna sa Warzone 2.0. Activision je napomenuo da nakon zatvaranja Caldera, igrači će moći pristupiti svojim kupljenim sadržajima u Modern Warfare, Black Ops Cold War i Vanguard multiplayer modovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top