PC

Assassin’s Creed Black Flag dobija remake?

Ubisoft je izgleda započeo razvoj remake verzije popularnog naslova Assassin’s Creed Black Flag.

Prema izvorima portala Kotaku, remake igre iz 2013. godine trenutno je u najranijim fazama i neće biti završen “barem nekoliko godina”.

Tim u Ubisoft Singapore, jednom od studija koji je radio na Black Flag – posebno na gejmplej mehanici sa brodovima – navodno će biti uključen u pomoć pri modernizaciji igre.

Izdavač Ubisoft trenutno udvostručuje svoju najveći franšizu. Ovogodišnji Assassin’s Creed Mirage je jedna od šest predstojećih Assassin’s Creed igara koje su bile otkrivene tokom Ubisoft Forward prezentacije prošlog meseca.

Sledeći glavni naslovi u serijalu nakon Mirage su kodirani kao Red i Hexe, i biće objavljeni kao deo novog Assassin’s Creed Infinity franšiznog centra.

Red, koji pravi studio iza Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft Quebec, i ima istog kreativnog direktora, smešten je u feudalnom Japanu. Biće praćen Ubisoft Montreal-ovim Project Hexe, koji se navodno vrti oko suđenja vešticama tokom kasnijih faza Svetskog Rimskog Carstva.

Ubisoft takođe radi na samostalnoj Assassin’s Creed multiplayer igri, mobilnoj igri smeštenoj u Kini Assassin’s Creed Codename Jade, i još jednom mobilnom naslovu kompanijom Netflix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top