Domaća Scena

PLAY! 170 – JUL 2023

play-jul2023-cover

170. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Jun je bio izuzetno uzbudljiv mesec za gejming industriju, od sjajnih najava na letnjim festivalima, pa do mnoštva kvalitetnih AAA igara koje nisu nimalo razočarale. Ovde bismo izdvojili Street Fighter 6, Diablo IV, a naravno i Final Fantasy XVI, koga smo imenovali našom igrom meseca.

Kada je reč o domaćoj sceni, popričali smo sa Filipom ”Homeboy” Savićem, nacionalnim Street Fighter šampionom koji će predstavljati Srbiju na Global Esports Games šampionatu. Filip je naravno podelio utiske o najnovijoj, a čini se i najboljoj Street Figher igri do danas. Proćaskali smo i sa GameS ekipom koja nam je otkrila top listu igara sa najviše preordera u našoj zemlji, kao i deset najpopularnijih kolekcionarskih izdanja.

Za kraj smo vam spremili potpuno novu rubriku u našem magazinu, Play!Enigmatiku, koju smo ovom prilikom posvetili Diablo serijalu!

Kao i svake godine, Play! ekipa u julu odlazi na zasluženi odmor, tako da se vidimo prvog septembra sa duplim izdanjem! Do tada, pratite naš sajt za sve aktuelne vesti o gejmingu!

170. BROJ ČASOPISA PLAY!ZINE MOŽETE PREUZETI BESPLATNO U PDF FORMATU NA OVOM LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top