Vesti

Najavljen UFC 5!

FOTO: EA

EA je najavio EA UFC 5.

Nastavak MMA igre iz 2020. godine će biti u potpunosti otkriven u septembru.

EA je takođe pokrenuo veb stranicu gde se fanovi mogu prijaviti za više informacija o predstojećoj igri. Trenutno nije poznato na kojim platformama će igra biti objavljena.

Još od 2021. godine da je igra prvobitno planirana za kraj 2022. godine. Takođe je tada izveštavano da EA radi na oživljavanju franšize Fight Night, međutim, rad na UFC 5 je to zaustavio.

U mejlu za celu kompaniju, EA Canada je obavestio osoblje da će njegov fokus biti na EA Sports UFC 5 u doglednoj budućnosti. “Veoma smo uzbuđeni zbog UFC 5 i… želimo da eliminišemo podeljeni fokus koji su nekoliko članova našeg rukovodstva imali u poslednje vreme kako bismo se isključivo fokusirali na isporuku migracije i UFC 5 visokog kvaliteta,” pisalo je.

EA je prvobitno bio kontaktiran da razvije igru zasnovanu na UFC 2008. godine, međutim, odbio je ponudu, što je dovelo do toga da se UFC obrati drugom izdavaču/developeru, THQ, koji je u kratkom roku objavio tri uspešna UFC naslova.

Nakon uspeha tih naslova, EA je objavio EA MMA, partnerstvo sa rivalom UFC-a u to vreme, Strikeforce. EA bi potom potpisao višegodišnji ugovor sa UFC nakon propasti THQa. Prvi EA UFC naslov je objavljen 2014. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top