PC

Objavljen prvi trejler za EA Sports FC 24 i… eFootball izgleda bolje

FOTO: EA

Electronic Arts je objavio prvi trejler za EA Sports FC 24, novu fudbalsku simulaciju bez FIFA licence, koji možete pogledati ispod.

Izdavač planira da u potpunosti otkrije naslov sa prikazom gejmpleja i više detalja kasnije ove nedelje.

Trejler najave sadrži mnoge igrače koji su nedavno potvrđeni da će se pojaviti na naslovnici Ultimate izdanja EA Sports FC 24.

Prema podacima dataminer-a billbil-kun, koji ima odličan rekord kada su u pitanju curenja informacija o proizvodima, EA Sports FC 24 će biti objavljen 29. septembra.

EA će detaljnije predstaviti igru tokom live-streama 13. jula u 18.30 po našem vremenu.

Nećemo puno suditi po ovom trejleru, ali moramo istaći da je grafika potpuno drugačija nego pre. Ona više liči na onu iz modernih crtaća nego što naginje ka fotorealizmu kao što je to pre bio slučaj sa naslovima koji su imali FIFA etiketu. Videćemo kako će gejmplej izgledati, ali trenutno se čini da se vraćamo u PS3 eru.

Čak možemo imati tu slobodu da kažemo da grafika u eFootball izgleda bolje od ove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top