PC

U Call of Duty: Modern Warfare 2 stižu “junaci” iz serije The Boys

FOTO: Activision

Activision je objavio detalje o Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone 2 Sezoni 4 Reloaded.

Mid-season apdejt će biti pokrenut 12. jula u 18 časova i uključuje crossover sa TV serijom The Boys, novu multiplayer mapu i nove Warzone funkcije.

Igrači će moći da postanu Starlight, Homelander ili Black Noir iz The Boys sa novim Operator paketima, svaki po ceni od 2.400 COD poena.

Serum “Temp V” iz emisije, koji korisnicima pruža supermoći na ograničeno vreme, takođe dolazi u Call of Duty. Nakon konzumiranja, igračima će biti dodeljena jedna od četiri nasumične supermoći (Charge Jump, Electric Shockwave, Laser Vision ili Teleport) u njihovom Field Upgrade slotu.

Na multiplejer frontu, Modern Warfare 2 će predstaviti novu osnovnu mapu za 6v6 Vondel Waterfront, prilagođeno područje sa veće Warzone mape.

“Operateri ne mogu plivati ispod kućnih čamaca i moraju držati akciju uglavnom na ‘kopnu’ – to jest, na pontonskim kućama na vodi i palubama koje povezuju ovaj okrug zajedno”, prema Activision-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top