Filmovi-Serije

The Last of Us serija dobila čak 24 Emmy nominacije

FOTO: Play!

The Last of Us je dobio 24 nominacije za 75. Emmy nagrade.

To je samo tri manje od glavnog favorita za ovogodišnju ceremoniju, kolege iz HBO serije Succession, koja je nominovana za 27 nagrada za svoju četvrtu i poslednju sezonu, nakon što je prethodno osvojila 13 Emmy-ja.

The Last of Us dolazi ispred The White Lotus, koji je dobio 23 nominacije, i Ted Lasso, koji je nominovan za 21 nagradu.

Nominacije za The Last of Us uključuju Outstanding Drama Series, Outstanding Lead Actor In A Drama Series (Pedro Pascal kao Joel) i Outstanding Lead Actress In A Drama Series (Bella Ramsey kao Ellie).

Među nominacijama koje je dobio u kategoriji Outstanding Guest Actor In A Drama Series su Murray Bartlett kao Frank i Nick Offerman kao Bill u dobro prihvaćenoj trećoj epizodi sezone 1, “Long, Long Time”.

Emmy nagrade su zakazane za 18. septembar 2023. godine, kada ćemo videti koliko će nagrada izuzetno popularna serija po video igri osvojiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top