Vesti

Kad počinje Overwatch 2 Sezona 6?

Post-launchi život igre Overwatch 2 značajno zavisi od sezona jer one ipak donose obilje svežeg sadržaja. Ove sezone obično donose nove mape, modove, pa čak i nove junake, ali i potrebna pojačanja i oslabljenja za različite aspekte igre. Sezona 6 nosi mnogo sadržaja, a ako sve ide prema planu, Overwatch 2 sezona 5 će se završiti 10. avgusta. Prema prethodnim obrascima, Sezona 6 bi trebala da počne otprilike 15. avgusta.

Sezone Overwatch 2 obično traju oko 9 nedelja, što je dovoljno vremena za obožavaoce da uživaju u svim novim sadržajima i da s nestrpljenjem očekuju sledeću sezonu. Srećom, sezonski model takođe garantuje da čekanje između sezona neće biti dugo.

Sezona 5 Overwatch 2 je zvanično počela 13. juna, donoseći ogroman broj novih sadržaja za ovu multiplejersku pucačinu. Sezona 5 je uključila ponovno balansiranje, nove mitičke skinove i povratak poznatog događaja letnjih igara iz Overwatch franšize. Letnje igre ove godine uključuju klasični režim Lucioball i potpuno novu letnju igru pod nazivom Winstonova odbojka na plaži.

Takođe, Sezona 5 ima jasnu fantazijsku temu, uključujući mod “Questwatch” u kojem junaci igre postaju likovi iz sveta fantazije i učestvuju u uzbudljivim igračkim modovima. Ovaj mod je dobro prihvaćen, ali sezona još nije završena. Mod koji se usklađuje sa igrom “prop-hunt” pod nazivom “Magic and Mischief” trebalo bi da bude objavljen 25. jula, a najavljeni su i novi kinematografski sadržaji. Naravno, sve lepe stvari kratko traju. Nakon devet nedelja trajanja, Sezona 5 Overwatch 2 će se završiti 10. avgusta, što znači da igrači trebaju što više napredovati u “battle passu” Sezone 5 pre tog datuma.

Iako trenutno ne postoji zvaničan datum izlaska za Sezonu 6 Overwatch 2, prethodne sezone i razmaci između njih, naveli su mnoge da veruju da će početi 15. avgusta. To bi igračima dalo pet dana vremena između sezona, a sadržaj koji je najavljen za Sezonu 6 izgleda vredan te kratke pauze:

  • PvE misije sa pričom
  • Potpuno novi support heroj 
  • Novi režim igre – Flashpoint
  • Mastery Hero sistem 

Sezona 6 će se zvati”Invasion” od strane Blizzard-a i potvrđeno je da će konačno uključivati misije sa pričom. Iako su originalni planovi za PvE kampanju Overwatch 2 nažalost odbačeni, ove nadolazeće misije sa pričom pružiće slično iskustvo PvE režima. Blizzard ne gubi vreme u postavljanju ovog sadržaja, jer se “Null Sector” brodovi trenutno nalaze na nebu PvP mapa Overwatch 2, pružajući obožavaocima zlokoban ukus onoga što mogu očekivati od ovih misija.

Trenutno se malo zna o novom support heroju za Sezonu 6 Overwatch 2. Ovaj karakter se pojavio u trejleru za Sezonu 6 “Invasion”, noseći neobičnu kombinaciju mača i vatrenog oružja. Potvrđeno je da će njen skup veština biti baziran na moći sunca, što otvara ogromne mogućnosti za njene sposobnosti unutar igre. Dovoljno je reći da je njen kratak trejler u velikoj meri povećao uzbuđenje za Sezonu 6.

Napokon, Sezona 6 Overwatch 2 će uvesti Mastery Hero sistem u igri, što će igračima omogućiti da konkretno vide napredak sa svojim omiljenim likovima. Ovi nivoi majstorstva verovatno će dolaziti sa nagradama, ali još uvek nije poznato šta će to biti. 

Ostajemo nam samo da sačekamo avgust i vidimo šta će se desiti i kad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top