PlayStation 4

High on Life, u jednom momentu zakleta Xbox ekskluziva, od sada dostupna na Playstation konzolama

Igra High on Life kompanije Squanch Games je sada dostupna na PlayStation 4 i PlayStation 5.

Najavljena na San Diego Comic-Con-u, igra koja je lansirana u decembru na PC-u i Xbox Series konzolama, sada je dostupna na Sony-evim platformama.

“Oduševljeni smo prijemom High On Life od kako je lansiran u decembru. Naši PlayStation fanovi su bili nešto manje oduševljeni, zbog čega smo veoma uzbuđeni što možemo da podelimo da dolazi njihovim putem vrlo brzo”, rekao je direktor studija Squanch Mike Fridley.

High on Life je objavljen za Xbox One, Xbox Series X/S i PC u decembru 2022. godine i bio je dostupan na Game Pass servisu za konzole i PC od prvog dana.

Komedija pucačina iz prvog lica vidi igrače kako se udružuju sa govorećim oružjem kako bi srušili vanzemaljski kartel koji preti čovečanstvu.

Pri lansiranju igra je oborila nekoliko značajnih rekorda angažovanja. Prema Microsoftu, to je bilo najveće izdanje pretplatničke usluge za 2022. godinu, najveće third-party lansiranje svih vremena i najveće singlplejer izdanje.

Najavljujući DLC za igru prošlog meseca, CEO Squanch Games i direktor studija Mike Fridley rekao je da je High on Life premašio 7,5 miliona jedinstvenih igrača.

Nazvan High on Knife, DLC se odvija dve godine nakon završetka glavne igre i vodi ga u pravcu horor-komedije.

U glavnim ulogama su Knifey, krvoločno oružje za borbu na blizinu kojeg glumi Michael Cusack, i Harper, novi lik/oružje kojeg glumi Sarah Sherman (Saturday Night Live).

High on Knife će biti objavljen za PC, Xbox i PlayStation konzole kasnije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top