Vesti

Preko 1400 retro igara dodato na Xbox servise zahvaljujući Filu Spenceru

FOTO: Antstream

Antstream Arcade, servis za strimovanje retro igara, je sada dostupan na Xbox konzolama. Prema rečima direktora servisa, to je u velikoj meri zahvaljujući uključenosti šefa Xboxa Phil Spencera.

Servis omogućava igračima pristup biblioteci od preko 1400 retro igara putem strimovanja i sada je dostupan kao nativna aplikacija na Xbox Series X/S i Xbox One. Puna lista dostupnih igara trenutno iznosi 1470, uključujući preko 200 Amiga igara, skoro 300 arkadnih igara, preko 350 C64 igara, preko 50 Mega Drive igara, preko 40 SNES igara i preko 350 ZX Spectrum igara. Igre na servisu uključuju Mortal Kombat, Metal Slug X, Earthworm Jim 2, Space Invaders, R-Type i Robotron 2084.

Dok je Antstream Arcade dostupan na PC-u i mobilnim uređajima, verzija za Xbox je zaseban proizvod i korisnici će morati da naprave poseban nalog za njega. “Razmatramo povezivanje naloga u budućnosti kao deo našeg velikog ažuriranja vizije projekta krajem godine”, navela je zvanična Antstream Twitter stranica.

Igrači mogu kupiti godišnju pretplatu na servis za $29.99 ili Lifetime Pass Edition za $79.99.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top