PlayStation 5

Sony najavio novi paket besplatnih igara za PS Plus pretplatnike

Playstation plus Service

Približavamo se avgustu, što znači da je na putu novi set besplatnih igara za pretplatnike PS+ usluge. Sledećeg meseca, oni koji su pretplaćeni na osnovni PS+ Essential nivo dobiće još tri igre, uključujući besplatnu kopiju jedne od naših omiljenih PlayStation naslova, igru Dreams.

Sony je zvanično najavio sledeću seriju besplatnih igara za pretplatnike PlayStation Plus. Glavni naslov je PGA Tour 2K23. U poslednjim godinama, 2K razvija svoje golf igre kako bi direktno konkurisao EA Sports PGA Tour igrama. PGA Tour 2K23 je najnoviji, iako će uskoro biti zamenjen PGA Tour 2K24 kasnije ove godine.

Sledeći na listi je Dreams. Ovo je manje igra, a više kreativni alat, koji omogućava korisnicima da stvaraju svoje virtuelne kreacije pre nego što ih podele sa zajednicom u celini. Videli smo neke veoma impresivne kreacije u Dreamsu, uključujući potpune prerade drugih igara.

Death’s Door je poslednji naslov dostupan pretplatnicima PS+ Essential u avgustu. Dolazeći od izdavača Devolver Digital, ova mala indie igra stavlja igrače u cipele stvorenja zaduženog za praćenje ukradene duše.

Svi naslovi će biti dostupni za preuzimanje od 1. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top